BUESKYDNING

LANDSTRÆNEREN

Stort portræt af Niels Dall efter historisk medaljehøst

10 TING

ALLE NYE SKYTTER BØR VIDE

SKOLE OL

OL I BØRNEHØJDE

LÆS OGSÅ:

Sådan føles det at få VM-debut: Som 21- og som 48-årig

Bueskydning hjælper krigsveteraner tilbage på sporet

Reportage: I regn og slud skal bueskytten ud

DECEMBER || 2017 || MEDLEMSBLAD FOR BUESKYDNING DANMARK || 74. årgang || Udgives digitalt || ISSN: 0901-4055

OG DET VAR 2017

Det har endnu engang været et begivenhedsrigt år for Bueskydningen i Danmark.

 

Der skal lyde en stor tak til alle frivillige, der hver dag gør et stort arbejde for at fremme bueskydningen. Uden jeres store arbejde ville vi ikke have så stærkt et forbund, og I er med til, at der står stor respekt omkring bueskydningen i Danmark.

 

En speciel tak skal lyde til arbejdsgruppen omkring Kongskildebanen. Det er altid trist, når man skal pakke ned, når man ikke selv har bestemt det. Men I har taget udfordringen op med at finde et nyt område, vi kan have forbundsbanen på. Først i det nye år kan arbejdet med at klargøre den nye bane begynde. Vi vil spændt følge med i jeres arbejde og glæder os til, vi kan tage den nye bane i brug.

 

I 2017 var det første år vi var med i Skole OL. Det blev en stor succes både til lokalstævner og til finalestævnet i Aarhus. Rigtig mange skoleelever fik lov til og fik lyst til bueskydning. Tak til de 10 klubber, der deltog. Planlægningen med Skole OL 2018 er i fuld gang, og vi udvider i 2018 til at have 15 klubber med, så endnu flere kan deltage.

 

Den 29. oktober afholdte vi ”formandsmøde” i Odense, hvor 23 klubber var repræsenteret. Dagen var præget af gode diskussioner, blandt andet omkring forbundets økonomi. Tak til alle der mødte frem. Til dem, der blev forhindret på grund af vejret – vi håber at se jer til næste år.

 

I 2018 skal arbejdet med vores strategiplan begynde. Det er vigtigt, at vi har et mål for vores arbejde. Det får vi med vores nye strategi. Jeg håber, at alle vil være med til at gøre det til virkelighed. Vi vil først i det nye år præsentere de planer, der er for 2018.

 

Til sidst skal lyde en tak til alle vores skytter. Det er altid en fornøjelse at følge jer alle. I 2017 har vi opnået flotte resultater både til vores nationale og internationale stævner. Mon ikke at 2018 vil give endnu flere flotte resultater, jeg glæder mig i hvert fald til at følge jer alle.

 

De bedste hilsner

Morten Holm-Nielsen

Formand i Bueskydning Danmark

LIDT NYE DETALJER

I DETTE MAGASIN           

Mange tak for den store feedback på første udgivelse i dette nye format og layout. Jeg har forsøgt at imødekomme flere af jeres ønsker i dette december-nummer.

 

Det betyder bl.a., at skriftstørrelsen er blevet lidt større på en anelse mindre gennemsigtig baggrund, så artiklerne forhåbentlig er lidt mere læsevenlige.

 

For at få magasin-følelsen tilbage, er der nu tilføjet to bladre-knapper i stedet for en indholdsfortegnelse på hver side, så du kan ’bladre ’ dig igennem magasinet fra side til side. Så kommer du også hele vejen rundt.

 

Ligger du inde med en god historie eller idé, så tøv ikke med at skrive til mig på bladet@bueskydningdanmark.dk. Og har du selv mod på at skrive en artikel, så kontakt mig endelig også.

 

God fornøjelse med dette nummer af BUESKYDNING og god jul.


Jakob Wärme Lykke, redaktør

INDHOLD

UDGIVER: Bueskydning Danmark, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

KONTAKTOPLYSNINGER: T:: 4326 2728 | W: www.bueskydningdanmark.dk | @: info@bueskydningdanmark.dk

REDAKTION OG LAYOUT: Jakob Wärme Lykke | T: 2230 8227 | @: bladet@bueskydningdanmark.dk

SKRIBENTER: Anna Hermann Hansen, Ludivine Maitre Wicki, Chris Wells

FORSIDEFOTO: WORLD ARCHERY